Word verdeler van Laurette

Beauty | Pharma | Hospitality

 

Ontdek de voordelen

 geen minimum order | interessante korting | gratis reclame voor uw zaak

Premium kwaliteit 

 

Duurzame formules
Met etherische oliën
Made in Belgium
Meer weten

Dankzij onze geconcentreede formules gaan onze producten extra lang mee. Je hebt minder product nodig en bespaart tegelijk meer in je portemonnee. Less is more! Hoe doen we dit? Door onze formules niet te verdunnen met water zoals andere merken doen om hun kosten te drukken.

Laurette producten bevatten enkel klinisch bewezen ingrediënten die lief zijn voor jouw huid. Wist je dat onze 100% natuurlijke producten helemaal niet duurder zijn dan die ‘goedkopere” variant uit de parfumerie of supermarkt? Dankzij onze geconcentreerde hand- en Body Washes en Shower Gels bespaar je veel geld uit.

Krijg je maar niet genoeg van de verse geur van onze Oostenrijkse Eucalyptus Shower Gel? Geniet van revitaliserende douches het hele jaar door voor slechts €2.08 per maand.

Kwaliteit hoeft dus helemaal niet duur te zijn.

Zacht voor je huid & de natuur

 

100% biologisch
Parfum-vrij
Cruelty-Free & Vegan
Meer weten

Etherische oliën zijn de extracten van planten of vruchten. Ze geven een heerlijke geur en kleur aan onze producten en worden gebruikt in aromatherapie. Door de toevoeging van natuurlijke zinkoxide, kunnen wij de kleur van de olie beschermen tegen UV-licht. Zink zal je dus ook terugvinden in natuurlijke, minerale zonneproducten.

Waarom wij geen parfum gebruiken? Parfum is een synthetische stof die niet in de natuur voorkomt en een sterke geur geeft aan producten. Helaas weet de consument niet wat er achter deze verzamelterm zit. Bovendien kan het gevaarlijk zijn voor de gezondheid. Elk jaar worden er in Europa honderden synthetische stoffen (waaronder geurstoffen) verbannen. Door met etherische oliën te werken weet de consument perfect wat er in ons product. Geen verzameltermen dus waar andere merken zich kunnen achter verstoppen.

Wij zijn het enige merk in de markt dat natuurlijke producten aanbiedt met etherische oliën, die bovendien geen sulfaten of andere gevaarlijke stoffen bevatten, 100% vegan, diervriendelijk, en in België gemaakt zijn. Een echt uniek merk.

Pharmacy Certified

 

Dermatologisch getest
Aanbevolen door apotheken
COSMOS & ECOCERT certified
Meer weten

Onze Laurette producten zijn sinds januari 2023 gecertificeerd voor apotheken. Alle producten zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de hoge normen die vereist zijn door apotheken. Ze hebben rigoureuze testen ondergaan om hun veiligheid en effectiviteit te waarborgen voor gebruik in een professionele gezondheidszorgomgeving.

Bovendien zijn al onze producten dermatologisch getest, wat betekent dat ze zijn geëvalueerd op hun impact op de huid. Dit zorgt ervoor dat ze zacht en geschikt zijn voor alle huidtypes, inclusief de gevoelige huid.

We besteden veel zorg aan het ontwikkelen en produceren van onze producten, waarbij we alleen hoogwaardige ingrediënten gebruiken en strikte kwaliteitscontrolestandaarden hanteren. Onze toewijding aan uitmuntendheid zorgt ervoor dat u kunt vertrouwen op onze gecertificeerde en dermatologisch geteste producten om veilige en effectieve resultaten te behalen voor patiënten.

Maak deel uit van ons netwerk met 500+ partners wereldwijd

Deze zaken in jouw buurt bieden ook Laurette aan
Pairi Daiza Resort
Apotheek Op den Dries
Apotheek Deridder
Apotheek De Buysscher
Nayri Gifts
SVB Wellness

Wil jij Laurette aanbieden in jouw zaak?

Vraag uw professioneel account aan

Beauty

 

Bied onze producten aan in jouw schoonheidsinstituut, welness of boutiek.
Laurette Beauty is exclusief verkrijgbaar voor fysieke verdelers

Pharma

 

Beveel Laurette Pharma aan aan uw klanten.
Laurette Pharma is exclusief verkrijgbaar in de apotheek

Hospitality

 

Geef jouw gasten een ongeëvenaarde ervaring tijdens hun verblijf.
Exclusief beschikbaar voor hotels en restaurants
0
  0
  Your Order
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon