Laurette Beauty

Geschenksets

Een wonderbaarlijk geschenk, mooi verpakt en klaar om te geven.

Help klanten het perfecte cadeau te vinden voor elke gelegenheid. Laurette biedt een rijk assortiment aan voor bijzondere gelegenheden zoals moederdag, verjaardagen en eindejaarsgeschenken.
Elke gift set is mooi verpakt in onze luxe bewaardoos waar je nadien jouw kostbare voorwerpen kan in bewaren. Maak elke klant tevreden met onze bijzondere cadeaus.

Luxe verzorgingsproducten

Zorg voor je huid en de planeet

Biedt uw klanten onze premium bad- en lichaamsproducten aan. Elk van onze creaties is gemaakt in Europa en is vervaardigd met de fijnste essentiële oliën voor een verfrissende ervaring. Wij hanteren de hoogste normen en streven ernaar producten van topkwaliteit te leveren die 100% natuurlijk, wreedheidvrij en veganistisch zijn.
Ontdek nu ook onze duurzame huidverzorgingsproducten voor een intense hydratatie 24 uur lang.

Wil jij Laurette aanbieden aan jouw klanten?

Vraag uw professioneel account aan

Laurette Pharma

Laurette Pharma

Aanbevolen door apotheken

Laurette Pharma is een gespecialiseerde productlijn met verzorgingsproducten die de huidbarrière voeden en beschermen. Onze formules zijn huidvriendelijk, dermatologisch getest en goedgekeurd voor droge, gevoelige en normale huidtypes.
Een fles van 550 ml is goed voor 400 wasbeurten. Laurette Pharma is APB-goedgekeurd en elk product heeft een CNK-code voor gebruik in de officina.

Gepersonaliseerde klantengeschenken

Minimale bestelling van 250 stuks

Maak indruk op uw klanten met onze op maat gemaakte verpakkingen en ontdek de eindeloze mogelijkheden voor personalisatie. Voeg uw logo en tekst toe aan onze apothekersflessen voor feestdagen en andere speciale evenementen.
De minimale bestelhoeveelheid voor etiketten is 250 stuks. De standaard Laurette Pharma Body Wash fles bevat 60 ml. Andere maten zijn beschikbaar op aanvraag.

Wil jij Laurette aanbieden aan jouw klanten?

Vraag uw professioneel account aan

Laurette Hospitality

Hotel Boutique Line

60 ml formaat

Een collectie van hospitality producten en dispensers om uw gasten een rustgevende ervaring te bieden. Er zijn 4 producten beschikbaar in de Laurette Hotel Boutique lijn: Body lotion, douchegel, badschuim en zeep.
Elk product is verkrijgbaar in bergamot, grapefruit, eucalyptus, lavendel, patchouli en cederhout.

Hotel Dispensers & Refills

175 ml | 550 ml | 5 L Refill

Verrijk het verblijf van uw gasten met onze exclusieve reeks natuurlijke handzepen, lotions en douchegels die hen helpen ontspannen. Ze zijn verkrijgbaar in milieuvriendelijke verpakkingen van 175ml, 550ml en 5L.
Elk product is verkrijgbaar in bergamot, grapefruit, eucalyptus, lavendel, patchouli en cederhout.

Wil jij Laurette aanbieden aan jouw klanten?

Vraag uw professioneel account aan

Ethische ingekocht

Laurette ondersteunt lokale boeren in heel Europa

Wij besteden veel tijd aan het traceren van onze grondstoffen om ervoor te zorgen dat ze op verantwoorde wijze worden ingekocht en verwerkt. Daarnaast betalen wij een eerlijke prijs aan de boeren voor hun arbeidsintensief werk tijdens het cultiveren van onder andere onze etherische oliën. Ons ethisch beleid geldt niet alleen voor onze ingrediënten, maar ook voor onze verpakkingen, die gemaakt zijn van FSC-gecertificeerde bronnen.
Het belangrijkste is dat we zorgvuldig ingrediënten selecteren die aan onze hoge eisen voldoen en waarvan bewezen is dat ze goed zijn voor de huid. Daarom gebruiken wij geen synthetische stoffen zoals parfums en microplastics, die niet transparant zijn en het milieu op lange termijn kunnen schaden.

Wreed-vrij & Vegan

Respect voor de fauna en flora van onze planeet

Wij houden ons aan de strengste industrienormen. Dit omvat een verbod op dierproeven. Al onze producten zijn handgemaakt met voedingsrijke ingrediënten die niet op dieren zijn getest. Wij verkopen onze producten niet in landen waar dierproeven verplicht zijn.
Vanuit onze ecologische visie hebben we dierlijke bijproducten vervangen door plantaardige alternatieven. Onze planeet steunt ons en wij streven ernaar iets terug te doen en bij te dragen aan haar welzijn. Wij blinken uit in het inkopen van biologische en/of fairtrade grondstoffen. Ingrediënten zoals honing, karmijn, lanoline of zijde zijn nooit in onze formules aanwezig geweest.
0
  0
  Your Order
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon