Kennismaking

Welkom bij Laurette Business

 

Als nieuwe partner nodigen wij jou uit voor een kennismakingsgesprek met jouw persoonlijke account manager. Deze zal jouw directe aanspreekpunt zijn ingeval van vragen. De kennismaking kan doorgaan online of op locatie en is verplicht voor elke nieuwe partner die een van onze merken wenst te verdelen. Op die manier krijgen wij een beeld of onze filosofie en merkstrategie overeenkomen met jouw bedrijf.
De relatie met onze professionele partners vinden wij zeer belangrijk. Daarom zorgen wij voor een nauw contact en staan wij altijd open voor vragen. Daarnaast willen we ook dat alle verkooppunten hun klanten op de beste manier kunnen helpen. Daarom bieden we verschillende opleidingen of trainingen aan om productkennis op te doen. Ook op vlak van verkoop en marketing bieden wij gepersonaliseerde cursussen aan die op maat van onze professionals zijn gemaakt.

We voegen jouw bedrijf toe aan ons netwerk

Deze bedrijven bieden Laurette al aan in hun instituut, spa of boetiek
Reset Selfcare Studio
Carlance
Le mas Turquoise en Provence
La Réserve Paris
Cryotera
and 508 more locations

Eerste Bestelling

minimum €1.000* excl. btw

 

Als nieuwe partner vragen wij jou om een eerste bestelling te plaatsen van minimum €1.000 excl. btw. Op die manier beschikt jouw zaak over een evenwichtig assortiment om jouw klanten het best te kunnen adviseren en behandelen.
Voor het samenstellen van jouw eerste bestelling heb je twee mogelijkheden:
Optie 1) Tijdens het kennismakingsgesprek kan je samen met jouw account manager jouw assortiment zelf samen te stellen. Hij/zij kan jou adviseren in het kiezen van producten die het beste bij jouw zaak passen.
(*voor professionals met exclusiviteit gelden andere voorwaarden).
Optie 2) Wens je graag snel van start te gaan met onze producten? Dan kan je een door ons gemaakt voordeelpakket reserveren. Wij maken een selectie van producten die het beste bij jouw zaak passen en zorgen voor een gevarieerd evenwicht.
Deze optie heeft enkele bijkomende voordelen:
Zo zal dit pakket exact €1.000 exclusief btw omvatten. Niet meer of niet minder.
Je geniet van een uitzonderlijk hogere marge op dit pakket. De totale verkoopwaarde zal meer dan €2.000 incl. btw bedragen.
Na afloop van het kennismakingsgesprek ontvang je meteen jouw pakket al. Zo neem je een vliegende start met de verkoop.
Om van deze extra voordelen te kunnen genieten vragen wij om dit pakket al te pre-orderen. Dit kan je doen via onderstaande knop.
Laurette X Pairi Daiza Collection

Laurette Business Account

Store for professionals

 

Na het plaatsen van uw eerste bestelling zal u toegang krijgen tot ons B2B platform. U zal een mail ontvangen met een login en wachtwoord. Met dit account krijgt u toegang tot onze prijzen en exclusieve voordelen voor professionals.
Op onze B2B Store kan u vanaf dan zonder minimum een bestelling plaatsen en van gratis verzending genieten.
Particulieren krijgen geen toegang tot dit platform. Dit om de eerlijke concurrentie met onze partners te waarborgen.

Special partnerships

Vragen?

Ons team staat voor u klaar

 

U kan onze algemene dienst altijd bereiken via b2b@laurettecosmetics.com.
Uw account manager is altijd beschikbaar voor dringende of persoonlijke vragen.
0
  0
  Your Order
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon