Laboratoires Laurette

Soothing Collection

Irritated skin&redness

De soothing collection bevat producten die roodheid of geïrriteerde huid verzorgen en kalmeren. Apha-Bisabolol en Allantoin maken deel uit van de basisingrediënten.
Glycoproteïnen en aminozuren verbeteren de weerstand van huidbarrière door deze te verstevigen. Rozenbottel en wortel CO2-extract zijn rijk aan antioxidanten en geven een rode kleur.

Brightening Collection

Dry skin

De brightening collection bevat producten specifiek voor mensen met een droge huid. Deze producten bevatten Sea Buckthorn (Duindoorn) Fruit Extract, een rijke bron aan Vitamines C, B en E die water langer aanhouden om droogheid tegen te gaan. 
Crystalide Complex: Het gepattenteerde Tetrapeptide-10 complex laat de huid stralen dankzij het stimuleren van α-crystalline, een transparante proteïne die de huid een glazen effect geeft.

Balancing Collection

Mature skin

De balancing collection is gericht op het verzorgen van mensen met een mature huid. Onze Palmitoyl Tripeptide-5 helpt tegen de degradatie van de huid door fijne lijntjes weg te werken. Ruwheid van huid wordt verminderd en geeft een strakkere look.
Mineral Ferment Complex: Bevat 5 essentiële mineralen d.m.v. fermentatie. Dit complex dringt door tot de diepste huidlagen en is volledig biologisch afbreekbaar. Bijkomend verhoogt dit complex de absorptie van andere ingrediënten voor een optimaal effect.

Hydrating Collection

Dull skin

De hydrating collection bevat een unieke infusie van ons Marine Kelp Complex, een zeewier rijk aan antioxidanten en aminozuren dat water direct inbrengt in de huid barrière.
Copper Tripeptide-1: Deze peptide bestaat uit drie aminozuren (glycine, histidine, en lysine) gecombineerd met het mineraal koper en ondersteunt de aanmaak van elastine, collageen en hyaluroonzuur dankzij de signalerende functie aan de fibroblastcellen in de huid. Deze peptide staat bekend om haar blauwe kleur.

Join our 200+ institutes of Laboratoires Laurette

Our list of instituts d’excellence
Carlance
Le mas Turquoise en Provence
La Réserve Paris
Cryotera
Le boudoir … by V
and 207 more locations

Wenst u onze producten aan te kopen?

Bekijk onze voorwaarden & voordelen

Voorwaarden

Laboratoires Laurette

U bent een professional (zelfstandige)

Alleen professionals met een schoonheidsinstituut of salon komen in aanmerking om Laboratoires Laurette aan te kopen.

Particulieren kunnen deze producten niet verkrijgen. Deze kunnen onze producten enkel aankopen via de schoonheidsinstituten.

Minimale eerste bestelling €1.000 ex btw

Een eerste bestelling omvat een vast assortiment van producten (van elke collectie, behoudens afwijking) om uw klanten de beste behandeling te kunnen geven.

Instituts d'excellence

Instituten die exclusieve verdeler wensen te worden zonder concurrentie binnen een bepaald geografisch gebied kunnen bij hun eerste bestelling vanaf €2.500 ex btw exclusiviteit ontvangen. (Afhankelijk van grootte van gebied). Deze genieten eveneens van een verhoogde marge tot x2.8 (in functie van eerste aankoopbedrag).

Verkoop & Herbestelling

Wij leggen geen verdere vereisten op m.b.t. specifieke verkoopcijfers of volumes die u dient te verkopen.

Wij verwachten enkel dat u in staat bent om onze producten te verkopen en minstens één bestelling per jaar plaatst aangezien u het hele jaar door geniet van gratis reclame via onze marketingkanalen.

Voordelen

Laboratoires Laurette

Verhoogde marges

Instituts d’excellence genieten van een hogere marge tot x2.8 (in functie van aankoopbedrag).

Bijkomende voorwaarden van toepassing. Contacteer uw salesverantwoordelijke voor meer info.

Geen minimale bestelhoeveelheid

Vanaf de tweede bestelling gelden er geen minimumbestellingen meer. Vul gericht je voorraad aan in kleine hoeveelheden zonder een minimum of  assortiment te moeten aankopen.

Niet online te verkrijgen

Alle producten onder Laboratoires Laurette zijn niet online verkrijgbaar, noch via onze website noch via distributeurs. Enkel schoonheidsinstituten krijgen het exclusief recht om onze producten aan te bieden aan klanten in hun instituut.

Gratis verzending op 3 orders per jaar

Uw instituut geniet van gratis verzending op de eerste drie orders van het jaar. Vanaf het vierde order geniet u van gratis verzending vanaf een bepaald minimum.

Gratis reclamecampagnes

Om onze bestaande klanten naar de juiste instituten in de buurt te begeleiden worden het hele jaar door gerichte reclamecampagnes gevoerd via traditionele- en sociale media.

0
  0
  Your Order
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon